Workshops

Teamontwikkeling, individuele ontwikkeling en bijzondere teamactiviteiten

We bieden workshops en, indien gewenst, een vervolg-programma zodat de ontwikkeling van vitaliteit en geluk op de werkplek op gang wordt gebracht en op snelheid blijft.

“Wij” zijn een aantal ervaren professionals op het gebied van HR, teamontwikkeling, leefstijl-coaching, buitensport- en ontspanningsactiviteiten.

Onder de paraplu van LoopbaanLink, bundelen we de krachten van verschillende disciplines en brengen teams en individuen, door middel van bijzondere workshops op bijzondere locaties in beweging.

Vanuit de overtuiging dat het op peil houden van gezondheid werkplezier geeft en werkplezier voor een duurzaam gezonde bedrijfscultuur zorgt!

Een optimaal persoonlijk- en teamresultaat = een optimaal bedrijfsresultaat

Voor wie

Workshops en vervolgprogramma’s zijn er zowel voor teams als voor individuele deelnemers.

Bij deze laatste groep gaat het om mensen die zelf de verantwoordelijkheid nemen om hun eigen werkgeluk te optimaliseren, maar geen werkgever (zzp-ers, uitkeringsgerechtigden) hebben of individueel van de werkgever mogen deelnemen.

Voor teams zijn er “serieuze” workshops gericht op teamontwikkeling en groei. Daarnaast zijn er “de bewust gekozen teamactiviteiten”, waarbij je op een andere manier, (o.a maatschappelijk verantwoord, buiten actief) met je collega’s een dag op pad bent.

Loopbaanlink omdat: