Vitaliteit voor mens en organisatie

De workshop wordt verzorgd door Gregie Swinkels www.sporttwist.nl

Beschrijving

Vitale mensen voelen zich lekkerder in hun vel en presteren beter. Wij worden ouder, moeten langer doorwerken, leven ongezonder en ondervinden fysieke klachten en stress omdat prive en werk in elkaar overlopen. In deze workshop creëren wij bewustwording en bieden wij handvatten voor verandering en motivatie.

Doelgroep

Medewerkers binnen een bedrijf of organisatie. Dit kan een afdeling of een specifiek team zijn. Ook kunnen medewerkers zich individueel opgeven in overleg met het bedrijf.

Aantal deelnemers

Minimaal 5 en maximaal 12 deelnemers

Inhoud

Met deze workshop geven wij op praktisch wijze invulling aan de doelen: bewustwording, balans prive-werk, gezonde leefstijl en persoonlijke ontwikkeling. Wij gaan direct praktisch aan de slag met de BRAVO factoren. Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding en Ontspanning. Na zelf inzicht te hebben gekregen in de vijf factoren gaan wij ze samen verder uitdiepen waarna je zelf er praktisch mee aan de slag gaat.

Resultaat  

Aan het eind van de workshop hebben de deelnemers inzicht  gekregen in hun eigen vijf BRAVO factoren en hebben handvatten gekregen om hier praktisch mee aan de slag te gaan zowel thuis als op het werk. Mocht naar aanleiding van de workshop behoefte zijn aan individuele vitaliteitscoaching dan behoort dat tot de vervolgmogelijkheden.

Werkwijze

Je krijgt op een interactieve manier inzicht in de vijf BRAVO factoren. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging! Tijdens deze inspirerende workshop gaan wij zowel binnen als buiten aan de slag en werken wij zowel in groeps- als individueel verband.

Loopbaanlink omdat: