Loopbaan- en teamontwikkeling; onze werkwijze

Loopbaancoaching betekent bij Loopbaanlink maatwerk en multi-disciplinair. Ons multi-disciplinaire team en biedt naast loopbaan- en teamcoaching ook  vitaliteitscoaching, energetische coaching, ondernemerscoaching en personal training.  Wij kennen niks anders dan maatwerk en werken ambulant. Dat wil zeggen dat we naar onze klanten toe kunnen komen. Met de nadruk op kunnen want we hebben ook een prachtig kantoor in Oosterbeek en verschillende locaties verspreid over Gelderland waar we elkaar kunnen treffen.

We leveren maatwerk. Een op de vraag toegesneden traject, dat er om die reden dan ook nooit hetzelfde uitziet. We kennen geen vaste programma’s maar luisteren naar wat er nodig is en maken samen een plan van aanpak met een heldere focus en tijdpad.

Het multidisciplinaire Loopbaanlink team is van veel markten thuis maar als wij denken dat de klant elders beter geholpen kan worden, verwijzen we gericht door. Bij ons staat het maximaal haalbare positieve effect op een betekenisvol leven of en betekenisvolle samenwerking centraal.

Loopbaanlink omdat: