Netwerken? dit doen we samen op 1 april

Hoe groter je netwerk, hoe groter de kans op ander werk

 

Misschien ben je vrijwillig of moet je noodgedwongen op zoek naar ander werk. Hoe meer mensen dan weten wie jij bent en wat jouw talenten zijn, hoe groter de kans dat men aan jou denkt als er een vacature is. Of wellicht ben je benieuwd hoe het er aan toe gaat in een andere organisatie of lijkt een bepaalde functie je interessant en wil je graag een dag meelopen. Ook dat regel je tegenwoordig via je netwerk.

Deze bijeenkomst is geschikt voor:·  Iedereen die vrijwillig of noodgedwongen op zoek is naar ander werk.
Regie nemen over je loopbaan

Het Transitiebedrijf van WZW organiseert  een bijeenkomst waarin jij gaat leren netwerken. Je leert in een ongedwongen sfeer nieuwe mensen kennen van verschillende organisaties. Je zult ontdekken dat er via deze contacten nieuwe mogelijkheden ontstaan en ook jij hebt anderen iets te bieden.
Wellicht een afspraak voor een gesprek om ervaringen uit te wisselen, om een dag mee te mogen lopen of misschien is er zelfs een passende vacature.

Door zelf actief te netwerken neem je de regie over je eigen loopbaan. Het gaat er niet om wie jij kent, maar wie jou allemaal kennen, want daarmee creëer je kansen voor een succesvolle toekomst op werkgebied.

Loopbaanlink omdat: