Kitty

energetisch coach

Over Energetische Praktijk Kitty

Door de behandelingen van Energetische Praktijk Kitty gaat de energie weer stromen, herstelt de balans en kom je in je Kracht. Wanneer je in je Kracht staat, dan ben je lichamelijk, emotioneel en mentaal in balans en heb je volop energie. Kitty geeft energetische behandelingen, voetreflextherapie, Reiki, Healing en massage, is coach en werkt o.a. volgens het Klacht naar Kracht traject.

 

Van Klacht naar Kracht traject

Een traject dat bedoeld is voor iedereen die zijn lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele balans wil veranderen of verbeteren. Welke thema’s spelen op dit moment voor jou, wat zijn jouw behoeften? Dit kan op allerlei gebieden zijn zoals leefstijl, werk, voeding, beweging.

Na het volgen van dit traject ben je meer ontspannen, zit je lekkerder in je vel, voel je je vitaler en heb je concrete handvatten en duidelijke doelen om op alle niveaus in balans te blijven.

 

Haar passie en kracht

De passie van Kitty is om mensen in hun kracht te zetten. Het geeft haar veel voldoening als ze mensen met een klacht kan begeleiden naar een situatie waarin ze weer lekker in hun vel zitten, fit, vitaal, gezond en energiek zijn.

 

Over Kitty

Mijn naam is Kitty van Ditshuizen en als kind al vond ik het fijn om voor anderen te zorgen. Het is dan ook logisch dat ik verpleegkundige en vervolgens docent verpleegkunde ben geworden. Het werken met energie heeft mij altijd geboeid. Ik heb vele opleidingen gevolgd en mijn kennis hierover vergroot. Deze kennis heb ik gebundeld en zo is Energetische Praktijk Kitty ontstaan.

 

Het aanbod van Energetische Praktijk Kitty sluit, vanuit diverse invalshoeken, aan bij de activiteiten van Loopbaanlink met als doel een krachtig individu dat in een team krachtig en vol energie kan functioneren.

 

 

Loopbaanlink omdat: