Jaimy

loopbaan- & re-integratiecoach

Jaimy behaalde haar HBO diploma Bedrijfsmanagement Toerisme en Recreatie en heeft werkervaring opgedaan als hotelreceptioniste, als salesmedewerker bij Burgers’ Zoo en als docent Aardrijkskunde in het voortgezet onderwijs, waarvoor zij deeltijd studeerde aan de Hogeschool Utrecht.

Na de keuze om te stoppen met de opleiding en haar baan als docent, bracht de opleiding Counselling en Coaching haar de bevestiging dat ze haar manier had gevonden om haar motivatie in het leven, haar kennis en vaardigheden en haar persoonlijkheidseigenschappen in te kunnen zetten en verder te laten opbloeien.

Uit ervaring weet Jaimy wat het is om een beroep te doen op je fysieke en mentale veerkracht, op je zelfkennis en op het vertrouwen in jezelf, in anderen en in je toekomst.

Omdat je vooral weet wat het betekent als dat allemaal ineens niet meer zo vanzelfsprekend is.

Na een burn-out en CVS (Chronisch vermoeidheid Syndroom) heeft Jaimy een nieuwe richting gekozen en een opleiding Counselling en Coaching gevolgd. Na een leerzame stage periode kon ze aan de slag bij LoopbaanLink.

 

Coaching

Mensen die ondersteuning of een zetje in de rug wensen bij het vinden van de juiste balans in hun leven. Iedereen die wil werken aan een positieve gezondheid of een specifieke verandering wil verwezenlijken, kan de juiste begeleiding vinden bij Jaimy.

 

Jaimy aan het woord

Op professionele manier, met aandacht en een directe benadering coach ik vrouwen en mannen in een voor hun specifieke situatie of fase in hun leven. Jongeren, jong volwassenen, afgestudeerden, hoogopgeleiden die op zoek zijn naar een persoonlijke aanpak, met aandacht voor de persoon, de situatie en de omgeving helpen zichzelf onder mijn begeleiding verder op weg. Ik heb een open houding en blijf bijleren.

 

In welke situaties?

Vooral jijzelf, maar ook je omgeving (werkgever, leidinggevende, collega’s, partner, vrienden of familie) ervaren verandering wanneer je je veerkracht (verder) opbouwt , je je zelfregie aanspreekt en je je mogelijkheden herkent en benut. Er kunnen verschillende redenen en situaties ten grondslag liggen aan de behoefte aan coaching.

 

Voorbeeldfunctie

Wat ik zo mooi vind, is dat ik zelf ervaar waar LoopbaanLink voor staat:

Een gezond en evenwichtig team vormen met je collega’s en/of werkgever. Werken in een werkomgeving waar er aandacht voor je is en waar in mogelijkheden wordt gedacht. Dit zorgt ervoor dat ik me met plezier en overtuiging inzet voor de missie en een positieve ontwikkeling van de organisatie.

Loopbaanlink omdat: