Inge

loopbaan- & re-integratiecoach, ondernemer

Ruim 20 jaar ervaring in alle facetten van het HR vak maakt Inge (1968) een doorgewinterde vakvrouw.

Ze studeerde Personeel en Arbeid aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en Cultuur, Organisatie en Management aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Startte haar carrière als personeelsfunctionaris bij de Provinciale Bibliotheekcentrale Gelderland, nu Rijnbrink. Ontwikkelde zich als HR adviseur en – businesspartner en deed ruime ervaring op in organisatie- en personeelsontwikkeling.

Ze begeleidde tal van reorganisatieprocessen. Ze doet haar werk sinds 2005 vanuit haar eigen bedrijf Loopbaanlink. Daarin is ze met veel plezier actief op het gebied van loopbaan, duurzame inzetbaarheid, ziekteverzuim en re-integratie

 

“ In mijn interventies staat actief zijn centraal. Ervaren hoe het is om grenzen te verleggen om vanuit passie aan een gezonde loopbaan te werken. Gezondheid, geluk en balans in leven en loopbaan zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden”.

 

Mijn passie

vind ik in het aanbrengen en behouden van een gezond evenwicht tussen mens en werk. Medewerkers en teams die zich bewust willen ontwikkelen.

Organisaties die met intrinsiek gemotiveerde, gezonde en vitale medewerkers optimaal kunnen functioneren. Ik voel aan wat werkt en niet werkt.

 

Mijn kracht

is mijn brede invalshoek. Flexibel in denken en doen op alle niveaus; strategisch, tactisch en operationeel.

 

Mijn missie

is verbinden, van het individu met zijn eigen kracht, van het individu met het team, van het team met de organisatie. Verbinden van de (weer) gezonde medewerker met de duurzame baan en de passende werkgever”.

 

 

Loopbaanlink omdat: