Erwin

ondernemerscoach

Mijn visie is om de wereld van denken en intuïtie samen te brengen.

Het analytische, financiële was wat ik vooral deed tot 2015. Na mijn HEAO-bedrijfseconomie en de HOFAM-opleiding kwam ik terecht in meerdere organisaties en rollen. Die hebben me veel opgeleverd, aan kennis en ervaring. En inzicht gegeven in hoe de samenhang tussen mensen (en systemen en procedures) wel en niet werkt.

Mijn burn-out was moeilijk en mooi tegelijk. Het mooie zat in mijn pad naar een heel mens. De periode van herstel en heroriëntatie leverde vele inzichten op persoonlijke vlak op. De gevoelskant heb ik weer wakker gemaakt, o.m. door het volgen van intuïtieve opleidingen. Ik kwam weer ‘thuis’ in mezelf. Inmiddels vertrouw ik op mijn intuïtie en een helder hoofd, en die zet ik in voor mezelf en ook voor anderen.

 

Ondernemerschap

Sinds 2018 ben ik parttime zelfstandig ondernemer. Dat was een proces die ook twijfel en weerstand kende. De mooie kanten zorgden ervoor dat ik verder mijn pad vervolgde. Ik was immers op pad naar wat ik echt wilde: mezelf zijn!

Het ondernemerschap daagt me steeds uit om mijn comfortzone te vergroten.

 

Waarom zet ik me in voor LoopbaanLink?

Ik verbind me met LoopbaanLink omdat in de visie tezamen komt waarin ik geloof: doelgericht, en kijken vanuit het perspectief van de mens achter de cliënt. Vanuit mijn ervaring en achtergrond wil ik anderen inspireren om hun eigen proces door te maken.

Graag coach ik jou vanuit LoopbaanLink naar jouw ondernemerschap.

 

Mijn passie en kracht

Jouw intuïtie aanspreken voor belangrijke zaken en jouw hoofd voor de praktische zaken. Uiteraard zet ik de mijne ook in. Gekoppeld aan jouw diepere drijfveren maken we uiteindelijk een stappenplan. Vervolgens zet je stappen op jouw pad. En doe je allerlei ontdekkingen, ten aanzien van het opzetten en vormgeven van je eigen onderneming. Zo nodig stellen we het plan bij. Klinkt het spannend? Dat is het ook.

Ik steun je op jouw pad.

 

Erwin aan het woord

Anderen zeggen van mij dat ik speels en enthousiast ben. En ook betrokken, helder en integer. Ik hou van mensen, sporten, natuur, lezen en theater.

Leuk je te ontmoeten.

 

 

Loopbaanlink omdat: