Edith

budget- & opruimcoach

Geen grip meer op je administratie en/of financiën geeft veel stress. Deze stress kan vervolgens veel invloed hebben op allerlei andere elementen in je leven waardoor je in een vicieuze cirkel kan belanden. En vervolgens weet je niet meer waar je moet beginnen om deze vicieuze cirkel te doorbreken. Door middel van hulp en ondersteuning kan gestart worden met stukje bij beetje het doorbreken van deze cirkel.

Edith zorgt als budgetcoach/opruimcoach en ervaringsdeskundige ervoor dat je je basis weer op orde gaat krijgen. Ze weet uit eigen ervaring hoe het is om schulden te hebben, geen overzicht meer te hebben op de administratie en welke rare sprongen je dan gaat maken om te proberen eruit te komen. Door niet op te geven en op zoek te gaan naar de manier die voor haar werkte, is het haar gelukt om alles weer op orde te krijgen. Met deze ervaring en zoektocht heeft ze veel geleerd en raakte ze geïnspireerd om andere mensen hier ook bij te helpen.

 

Edith aan het woord

 

Vaak gaan we er vanuit dat iedereen de basisdingen heeft geleerd vanuit opvoeding en onderwijs betreft omgaan met geld en hoe je goed voor jezelf kan zorgen. Maar dat is niet bij iedereen zo, of als dat wel zo is, dan kan er altijd iets gebeuren in het leven waardoor je de grip op je leven kwijt raakt. En je er niet meer uitkomt. Ik help mensen bij het element ‘geld’ en opruimen. Als er geen overzicht of inzicht is dan geeft dat onrust en vervolgens heel veel stress. Ik help erbij om dit inzicht en overzicht weer te krijgen en patronen te gaan leren herkennen. Zodra deze herkent worden en men gaat deze patronen doorbreken, dan zie ik ook de doorbraak bij de persoon. Door goed te luisteren, op te letten en te inspireren help ik ze verder. Op het moment dat er rust en ruimte ontstaat, dan zie ik ook dat die persoon weer hoop krijgt en vooruit gaat kijken. Dit geeft mij energie en inspireert mij ook weer.

Loopbaanlink omdat: