Daniëlle

loopbaan- & re-integratiecoach

Van een gedreven wereldverbeteraar die sociologie ging studeren is Daniëlle (1963) geëvolueerd naar een warmhartige en scherpzinnige coach van mensen die op één of andere wijze vastlopen in hun werk of leven. Ze heeft diverse beleidsfuncties bij gesubsidieerde instellingen en gemeenten gehad op het gebied van jeugd en onderwijs. In 2006 heeft zij een switch gemaakt naar de sector geestelijke gezondheidszorg en welzijn. In datzelfde jaar startte zij met de opleiding tot begeleider/coach aan de School voor Zijnsoriëntatie. Ook heeft zij trainingen op het gebied van psychopathologie en niet-aangeboren hersenletsel gevolgd. Sinds 2011 heeft zij een eigen praktijk als zijnsgericht coach, De Kokkenberg geheten. Sinds 2016 is zij daarnaast werkzaam als re-integratiecoach met als specialisaties burn-out, depressie en angstklachten en niet-aangeboren hersenletsel. Zij is erkend en geregistreerd door Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals.

 

Daniëlle is gecertificeerd om het talentenpaspoort in te zetten, ontwikkeld door Peter Monsieurs. Dit is een wetenschappelijk onderbouwd instrument dat je eigenschappen in kaart brengt die je bij je geboorte hebt meegekregen of die je op zeer jonge leeftijd onbewust hebt ontwikkeld. Deze eigenschappen zijn zeer stabiel en kan je op volwassen leeftijd niet bewust veranderen, in tegenstelling tot competenties. Je natuurlijke talenten zijn als een rijke voedingsbodem, je natuurlijke potentieel. Maar alleen wanneer je in je potentieel investeert zal je kunnen oogsten. Dit betekent het verwerven van kennis en vaardigheden die je talent laten open bloeien. Werken vanuit je talenten levert niet alleen betere prestaties op, maar ook plezier, voldoening en zingeving.

 

Daniëlles diepste wens is dat mensen hun ware potentie ontdekken en deze met hart en ziel inzetten in hun leven, in wat voor vorm dan ook. Dat vraagt moed om eerlijk te kijken naar zowel mogelijkheden als beperkingen en buiten de vertrouwde paden te treden. Klanten waarderen haar nabije en zorgvuldige begeleiding hierbij.

 

Daniëlle is beschikbaar voor loopbaancoaching en re-integratie 1e, 2e en 3e spoor.

Loopbaanlink omdat: