Astrid

workshop organizer

Astrid studeerde aan de NHTV in Breda en heeft vele jaren in het buitenland gewerkt als hostess en reisleidster. Ze is een echte netwerker en regelaar, organiseert zelf inspiratieweekenden voor ZP-ers en is tevens werkzaam als ReisAmbassadeur.  Bovendien geeft ze met veel plezier regelmatig rondleidingen in Arnhem en is ook een van de gidsen voor Sportcentrum Papendal.

 

Haar passie en kracht

Mensen en mogelijkheden verbinden en teams en personen die je niet (goed) kent in beweging krijgen middels persoonlijke aandacht en nieuwsgierigheid.  Flexibel zijn, snel kunnen schakelen, inlevingsvermogen en enthousiasme zijn op Astrid zeker van toepassing.

 

Haar missie

Een passende workshop dag verzorgen waarbij de individu in haar eigen kracht blijft en waarbij het team en de organisatie de waarde hiervan ervaren en kunnen benutten.

 

Astrid aan het woord

Met aandacht voor het individu, de organisatie en het team vind ik het een enorm voorrecht om voor LoopbaanLink aan de hand van diverse workshops een bijzondere dag te mogen organiseren.

Geïnspireerd door fijne locaties en het enthousiasme van onze ervaren en betrokken specialisten ben ik er van overtuigd dat ontwikkeling van vitaliteit en geluk op de werkplek (opnieuw) op gang wordt gebracht en bovendien op snelheid blijft.

Loopbaanlink omdat: