Flowgame

De workshop wordt verzorgd door Maarten Klos www.infortraining.nl

Beschrijving

Tijdens deze workshop wordt de ‘Flowgame’ gespeeld. Tijdens dit spel leer je de beïnvloedbare factoren voor Flow kennen en kom je met je team tot een plan om meer Flow in je werk te ervaren.

Doelgroep  

Dit spel wordt het best gespeeld in teams van een afdeling, of een gelijkgestemd team (gelijke functies) van bijvoorbeeld HR-managers, Managers, Directieteam etc.

Aantal deelnemers 

Minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers

Inhoud

Flow is dat gevoel dat je werk vanzelf gaat, dat je de tijd vergeet en dat je mega veel gedaan krijgt en energie krijgt van je werk in plaats van dat het energie kost. Om Flow te kunnen ervaren zijn er zowel voor de persoon als voor het bedrijf 8 beïnvloedbare factoren. Deze factoren, en hoe je ze kunt beïnvloeden leer je tijdens dit spel kennen

Resultaat   

Aan het eind van de workshop hebben de deelnemers een mindmap met wat zij vanaf de volgende dag kunnen doen om meer flow te ervaren in het werk.

Werkwijze   

Het team speelt het spel, waarbij ze een parcours afleggen op het spelbord. Tijdens dat parcours worden er diverse opdrachten uitgevoerd om zo de Flow factoren te leren kennen en te komen tot een werkplan. Het spel wordt begeleid door een coach/ begeleider. Het spel is de methode om te komen tot verbeteringen in de praktijk

 

Loopbaanlink omdat: