Buiten word en blijf je gezond!

Loopbaanlink werkt veel buiten. Daar waar mogelijk kiezen we de gezonde, frisse buitenlucht als werkomgeving.

We hebben verschillende locaties, verspreid over Gelderland. Om te wandelen en, als dat niet handig is omdat er toch ook iets geschreven moet worden of omdat de gezondheid het niet toelaat,  is er ook altijd binnenruimte bij de hand.

Voorbeelden daarvan zijn

  • De Bilderbergbossen in de omgeving van ons kantoor in Oosterbeek
  • Landgoed Duno in Heveadorp
  • Landgoed Mariëndaal en Hoeve Klein Mariëndaal in Arnhem
  • Landgoed Quadenoord en Lagendijk training in Renkum
  • Park Sonsbeek in Arnhem

Uitgelicht:

Hoeve Klein Mariëndaal

Behalve het gebruik van de theetuin als werkplek,  hebben we hier de mogelijkheid voor onze clienten om een werkervaringsplek te gaan doen. Als je van buiten,  dieren, bloemen- en groentetuin en/of theetuin houdt en denkt “ik zit niet zo goed in mijn vel” en “hoe kom ik toch uit dat hoofd” dan kan de rust die je op deze plek ervaart wel eens iets voor je zijn.

Locaties Arnhem: Landgoed Mariendaal, Hoeve Klein Mariendaal,   Heelsum: kinderboerderij Heidestein

 

Lagendijk Training

Robert Lagendijk en Corinne Lamers, leven en werken op Landgoed Quadenoord. Daar hebben ze naast fitness, yoga, spinning en fysiotherapie een prachtige tuin en villa waar ze onze klanten een coachtraject bieden. Maatwerktrajecten waarin bijvoorbeeld aan de persoonlijke effectiviteit (bij stress) wordt gewerkt. En/of waarin mensen die langer naast de arbeidsmarkt hebben gestaan, weer kunnen wennen aan regelmaat, collega’s en het hebben van een baas. Heb jij behoefte om door actief bezig te zijn, te sporten en onderdeel uit te maken van een betrokken team het werkende leven (thuis) te doorbreken of weer op te pakken? Neem dan contact met Loopbaanlink op om de mogelijkheden te verkennen.

Loopbaanlink omdat: