WerkFit in het Groen

Van buiten wordt je beter!

LoopbaanLink en Hoeve Klein Mariendaal werken samen aan preventie en re-integratie in het groen.

Preventie

Een dagje meewerken in de tuin van Hoeve Klein Mariëndaal? Een Yoga workshop  volgen? Een verkwikkende wandeling over het landgoed en je onderweg alles over het landgoed laten vertellen? Of juist wandelen en onderweg je hart luchten? Of wandelen en ervaren hoe je bewust en in stilte kunt genieten van de prachtige uitzichten? Het kan allemaal  en dan kun je ook nog eens genieten van een met streekproducten en met veel aandacht bereide lunch of gewoon van zelfgemaakte appeltaart in de theeschenkerij van Hoeve Klein Mariendaal. Klik hier voor de LoopbaanLink workshops en teamarrangementen!!

Re-integratie op maat

Als je van buiten,  dieren en/of theetuin houdt en denkt “ik zit niet zo goed in mijn vel” en “hoe kom ik toch uit dat hoofd” dan kan een werkfit traject in het groen wel eens iets voor je zijn.

Locaties Arnhem: Landgoed Mariendaal, Hoeve Klein Mariendaal,  Oosterbeek: de Bilderbergbossen, Heelsum: kinderboerderij Heidestein

Doelgroep MBO, HBO en WO opgeleid  en fysiek gezond genoeg om in het bos, de  tuin of theetuin te werken.

Individuele maatwerk coaching

Resultaat

Je maakt een persoonlijke ontwikkeling door waardoor je je beter bewust wordt van je eigen kwaliteiten en je toegevoegde waarde in de maatschappij. Je kunt weer ontspannen op weg naar duurzaam werk.

Werkwijze

  • Coaching on the Job, 
  • Wandelcoaching, 
  • Mindfulness, 
  • Leefstijlcoaching, 
  • Gerichte concrete huiswerkopdrachten

Duur

De totale trajectduur is afhankelijk van het startniveau. Het startniveau wordt bepaald door de hoeveelheid prikkels die je bij de start aankan. Na 1 maand wordt er in overleg met jou en de eventuele opdrachtgever (werkgever, verzekeraar, gemeente, UWV) een plan van aanpak gemaakt.

Een volledig traject bestaat gemiddeld uit 50 begeleidingsuren. 

Loopbaanlink omdat: